NADINE JONGEN

ACT | MINDFULNESS

Ik ben ACT coach, mindfulness trainer en psycholoog. Vanuit mijn werk als psycholoog ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. Hier stond ik in eerste instantie heel sceptisch tegenover en ik ben de mindfulness training eigenlijk gaan volgen met als doel om mijn cliënten er meer over te kunnen vertellen. De sceptische houding die ik aanvankelijk had, is tijdens de training omgebogen in een bevlogen houding en ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om meer in het hier en nu te zijn.

De sceptische houding die ik aanvankelijk had,
is tijdens de training omgebogen in een bevlogen houding.

Vervolgens ben ik me verder gaan opleiden in mindfulness en ACT en dit heeft me nog meer verdieping gegeven waardoor ik meer rust ervaar, minder word meegesleurd door mijn gedachtestromen (als de piekeraar die ik ben😉) en bewuster in het leven sta. Het geeft me veel voldoening en dankbaarheid om dit ook uit te mogen dragen naar anderen, als mindfulness trainer en ACT coach.

Mijn streven is om mensen te begeleiden bij het bewuster worden en meer in verbinding te komen staan met zichzelf en hun waarden

Mijn streven is om mensen te begeleiden bij het bewuster worden en meer in verbinding te komen staan met zichzelf en hun waarden. Dit doe ik door mensen anders te leren omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en ervaringen, die we onherroepelijk tegenkomen in het leven.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close