NOVEMBER KICK-OFF

Stel je voor dat je straks rondloopt met een big smile. De energie spat van je af en je kunt niet wachten om aan je dag te beginnen. Want je hebt eindelijk het gevoel dat je je eigen innerlijk kompas volgt. Dat het leven dat je leeft, jouw leven is. Je voelt dat alles met je meebeweegt en jij beweegt mee met je leven, je voel het stromen. Je zit in je flow.

Je hebt de vrijheid om je dromen te ondernemen

We willen zelf bepalen hoe we ons leven inrichten. We willen onze dromen realiseren, ons werkelijk potentieel vervullen. We willen voldoening halen uit ons werk. We willen weten dat we impact hebben en een belangrijke bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Daarbovenop willen we ook nog eens het verschil maken voor de mensen om ons heen, maar al deze dingen zullen nooit lukken wanneer je niet de vrijheid hebt om te doen waarvoor je hier op aarde bent.

Onderneem Je Droom is volledig op deze transformatie gebaseerd. Je ontdekt de tips, trucs & technieken om een leven voor jezelf te creëren waarin je je dromen realiseert.

Lees meer over Onderneem Je Droom


Wil je je verdiepen in de Onderneem je Droom methode. Dan kun je je nu inschrijven voor de Onderneem je Droom Groepssessies in November. Een fijne, impactvolle en laagdrempelige manier om de kracht van de methode in twee xl sessies te ondervinden.

Data: Maandag 4-11 en 11-11
Data: Maandag 25-11 en 02-12
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

Deelnemers: Maximaal 6
Kosten: 89,- voor 2 sessies
Inclusief: Koffie, thee, water, materialen

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close