Ramon van der Krogt

Ik ben de bedenker van Onderneem Je Droom.

Waarom? Te vaak leven we in de overleef-stand. Overprikkeld en wel vergeten we helemaal om het leven dat ons is gegevens ons leven te maken. Jouw leven dus. 


Onderneem je droom is een programma om je relaxt, down to earth en super impactvol te helpen bij  het realiseren van jouw dromen. Hoe gaaf is je leven als je kunt zeggen dat je niet alleen weet wat je echte dromen zijn, maar je dromen ook nog realiseert?

Het is mijn opdracht geworden om de wereld mooier te maken. Dat doe ik door jou weer terug te brengen naar wat er voor jou werkelijk toe doet. Je helpen vanuit je innerlijk kompas, jouw dromen te ondernemen EN realiseren. Zo heb je geen energie, geld & tijd slurpende overcompensatie meer nodig. Overcompensatie van het gemis jezelf te zijn.

De Onderneem Je Droom community groeit in rap tempo en nu dus ook bij Kwestie van aandacht.

Mijn vier kinderen en lieve vriendin vormen samen met mij mijn droomgezin, dat heeft dagelijks mijn aandacht. In mijn professionele leven heb ik vele dromen mogen realiseren.

Ik ben een ondernemer in hart en nieren en heb in deze rol en als trainer met honderden mensen gewerkt. In leiderschapsprogramma’s en gedragstrainingen zoals Authentiek Leiderschap, Reiki Master, Mastering your excellence, leadership, Covey, Lean, Agile etc. etc.

Onderneem je droom heeft het beste van alles in zich, maar is vooral het mooiste programma: het is een cadeau om jou je leven terug te mogen geven en je dromen te realiseren. Ik realiseer hiermee dus ook een droom van mezelf!

De definitie van ons succes is:  dat jij met een smile op je gezicht iedere dag een 1% stapje onderneemt, dat leidt tot het realiseren van je droom. We geven niet op; we realiseren onze dromen!

Meer over Onderneem je Droom

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close