GODINNEN CEREMONIE

Als je hooggevoeligheid en helderwetend combineert, dan wordt energie je communicatie middel!

Mijn naam is Sandy Angela Haffkamp. Ik ben heel dankbaar om deel uit te maken van Kwestie van Aandacht, omdat hier รฉcht ruimte is om jezelf te zijn!

Hier houd ik enorm van: mijzelf omringen met mensen en plekken waar ik mij thuis voel. En dit is ook wat ik graag aan anderen meegeef. Op het moment dat je echt vanuit jouw essentie gaat leven, als je echt met de wonderen van je hart verbindt, dan wordt het leven lichter en kan er magie ontstaan!

Via individuele energetische sessies help ik jou om alle vertroebelingen van jouw hart, te verhelderen. Alles wat energetisch een blokkade gevormd heeft en op dit moment weer mag vrijkomen, maken we liefdevol los. Hierdoor opent zich een nieuw perspectief op jouw zelf en het leven.

Daarnaast voel ik sinds een jaar een roeping om groepen bij elkaar te brengen. In deze tijd hebben we elkaar zo enorm nodig! De kracht van een groep gelijkgestemden is zo powerfull!

Mijn eigen leven leidde mij naar de Godin in mijzelf vinden: de vrouw die ik altijd al wilde zijn. De vrouw die verbonden is met liefde, eenheid en vrijheid.
Samen onze harten meer openen en ons 2de chakra reinigen en dat alles energetische in beweging brengen, dat brengt beweging in jouw innerlijk verlangen. Je kunt de Godin in jezelf ontmoeten tijdens een Godinnen Ceremonie retreat bij een kwestie van aandacht. Jou hierin begeleiden maakt mijn hart enorm blij

Neem gerust eens een kijkje op mijn website www.yourgoddessvibe.com, maar aarzel ook nooit om gewoon eens te contacten als je vragen hebt of eens wilt sparren.

๐‘‡๐˜ฉ๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘”๐‘–๐‘ ๐‘œ๐‘“ ๐‘™๐‘–๐‘“๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘”๐‘–๐‘›๐‘  ๐‘–๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘›๐‘’๐‘๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘ก๐˜ฉ ๐‘’๐‘Ž๐‘๐˜ฉ ๐‘œ๐‘ก๐˜ฉ๐‘’๐‘Ÿ

๐—˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด
๐ผ๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘ฃ๐‘–๐‘‘๐‘ข๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘ ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘’ ๐‘Ž ๐Ÿท.๐Ÿป ๐‘ข๐‘ข๐‘Ÿ

Ik neem jou via een transformerende meditatie mee naar jouw innerlijke wereld. Hier maken we contact met jouw essentie en alles dat in het moment de meeste aandacht vraagt. Via je ademhaling, via jouw lichaam en jouw energie komt er ruimte voor healing: blokkades gaan weer stromen en antwoorden op evt vragen worden duidelijk.

Iedere sessie is anders, want ieder moment en ieder mens is anders. Ik laat mij leiden door mijn intuรฏtie, in verbinding met mijn hogere zelf en verbondenheid met moeder Aarde. In deze verbinding mag ontstaan, wat er ontstaat.

Investering voor deze energetische uitwisseling en healing โ‚ฌ 99,-

๐‘†๐‘’๐‘’ ๐‘™๐‘–๐‘“๐‘’ ๐‘ก๐˜ฉ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘”๐˜ฉ ๐บ๐‘œ๐‘‘๐‘‘๐‘’๐‘ ๐‘  ๐‘’๐‘ฆ๐‘’๐‘ ย 

๐—š๐—ผ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜†
๐บ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘’๐‘๐‘ ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘˜๐‘ ๐˜ฉ๐‘œ๐‘ (๐‘‚๐‘›๐‘’ ๐ท๐‘Ž๐‘ฆ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘ก)

Gedurende deze dag staat jouw Inner Goddess centraal: de vrouw die jij altijd al bedoeld was om te zijn!
We eren jouw hele zijn, jij hoeft alleen maar te ‘zijn’. Ik begeleid je in de energie van liefde, eenheid en vrijheid. Energie die de mooiste basis voor overgave is!

Samen met 3 a 4 andere vrouwen (ik houd de groep graag intiem), ga je jouw inner Goddess ontmoeten. Transformerende meditatie met edelstenen, energetische yoga, power-schrijfopdrachten en nog meer verrassends vullen de dag. Volledig in jouw eigen kracht ga je naar huis!

Investering voor deze energetische uitwisseling en jezelf liefde gunnen โ‚ฌ 119,-

Voor meer info over deze ceremonies of Godinnen weekenden kijk op www.yourgoddessvibe.com

๐ธ๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘œ๐‘ ๐‘ก ๐˜ฉ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ž๐‘”๐‘ก ๐‘Ž๐‘™๐‘™๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘“๐‘‘๐‘’%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close