YIN YOGA EN CHINESE GENEESKUNDE

Marieke Vliegen

Marieke Vliegen verzorgt wederom bij Kwestie van Aandacht een bijzondere & inspirerende introductieworkshop in Yin Yoga en Chinese Geneeskunde. Nu gericht op het Herfstseizoen.

In de yin yoga worden houdingen enkele minuten vast gehouden met als doel ruimte te creëren in het bindweefsel en rust te ervaren in de gedachten stroom. Spierspanning wordt zo veel mogelijk los gelaten en je wordt ondersteund door o.a. kussens om je over te geven aan de houding om zo energie terug te geven aan het lichaam.

De wijsheden uit het oosten worden vanuit de 5 elementen theorie verweven in de yin yoga practice. Vanuit de Chinese geneeskunde gaan we kijken hoe het bijvoorbeeld komt dat je aan het aarden bent door je bovenbeen te stretchen of je angst reguleert door te werken met de achterkant van je been.

Nieuwsgierig?
Marieke Vliegen vertelt je tijdens deze rijke introductie workshop meer over de kennis uit het oosten, er is een fijne yin practice die de elementen in alle rust aan bod laat komen en tot slot mag je weg zinken in een diepe ontspanning tijdens een meridiaan nidra die je liggend ondergaat. Een moment om op te laden.

Het is een eer voor ons om Marieke te mogen ontvangen bij Kwestie van Aandacht. Marieke komt uit Maastricht en is een directe assistante van Jo Phee, oprichtster van Yinspiration school voor Yin Yoga. Ze deelt haar kennis en passie over yin yoga en Chinese geneeskunde in workshops en teacher trainingen internationaal.

Meer over Marieke vind je op haar Instagram account: mariekeyinyoga

Datum: 25 oktober om 19.00 uur
Kosten: €30,-
Duur: 2,5 uur

Inschrijven

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close